PROJECTES DE DISSENY WEB

Ofereixo serveis de disseny web en WordPress. Considero que és la plataforma més fàcil i accessible pels meus clients, ja que aconsegueixen editar i modificar la seva web ells mateixos i és un gestor de continguts amb infinitat d’extensions que cobreixen les necessitats de tot tipus de negoci.

Ofrezco servicios de diseño web en WordPress. Considero que es la plataforma más fácil y accesible para mis clientes, puesto que consiguen editar y modificar su web ellos mismos y es un gestor de contenidos con infinidad de extensiones que cubren las necesidades de todo tipo de negocios.

01

LOE EXPERIENCE - BOTIGA ONLINE

Web de Loe Experience, una botiga web de la marca de Ginebra i Vodka Premium. Realitzada en WordPress i WooCommerce.
Molt recomanables els seus destil·lats, fins i tot ténen ginebra sense alcohol.

 

02

QUIROMASAJE BELLVITGE

Pàgina web de la consulta de Quiromassatge de José Luis Maestro, realitzada en WordPress, té el seu blog de notícies i vinculada al seu WhatsApp per a facilitar la comunicació amb la clientela.

03

PROTECCIÓN AUTÓNOMOS

Pàgina web d’AFG Assegurances PROTECCIONAUTONOMOS.COM
Realitzada en WordPress, està tota la informació dels seus productes i serveis.

04

INAPTK

Pàgina web de la constructora Ingeniería Aplicada Al Proyecto Llaves en Mano. Realitzada en WordPress, amb blog de notícies amb les obrea realitzades i els serveis que ofereixen.

05

QUIROMASSATGE MISTRAL

Pàgina web de la consulta de Quiromassatge de José Luis Maestro a Barcelona, realitzada en WordPress, té el seu blog de notícies i vinculada al seu WhatsApp per a facilitar la comunicació amb la clientela.