Sóc la Roser i sóc dissenyadora gràfica i il·lustradora. Us explico algunes coses sobre mi:

  • L’art sempre ha estat la meva passió. Tenia 13 anys quan vaig descobrir a Mariscal durant les olimpiades de Barcelona’92 i em va impressionar tant aquell boom de colors i formes, que vaig saber que volia ser dissenyadora gràfica.
  • Considero que la il·lustració va de la mà del disseny, per molt que sento dir que un dissenyador no necessita saber dibuixar, crec que la il·lustració ajuda molt a comunicar i a copsar emocions i idees.
  • Dedico part del meu temps a estudiar nous programes i tecnologies, és per això que em vaig endinsar en el disseny web ja fa anys, primer amb l’HTML i després confiant-me a noves plataformes com WordPress i WooCommerce.
  • Com a professional, sento que aporto un valor afegit als meus dissenys per a transmetre coherència, personalitat i professionalitat.
  • M’apassiona llegir, per a mi és una finestra a universos inexplorats i una oportunitat de viure vides que mai hauria imaginat. No és casualitat que el disseny editorial sigui una de les meves especialitats.
  • Parlo, escric, penso i dibuixo en català, és la meva llengua i la meva cultura. Publicar contingut en català no és només la meva elecció personal, sinó una manera de mantenir viu el teixit cultural que m’ha format.
  • Els últims anys la meva ruta professional ha pres un gir inspirador cap a l’economia social i el tercer sector, i la veritat és que no hi ha marxa enrere. En aquest viatge, he après que treballar no només significa complir amb les tasques diàries, sinó que pot ser una col·laboració transformadora.

No esperis més, posa’t en contacte amb mi i avancem cap al disseny més personal i únic!

Contacta amb mi

Truca'm

Email

info@roserchillon.com

Segueix-me a les xarxes: