Disseny gràfic
& Imatge Corporativa

Vinya Encisada

Disseny d’imatge corporativa.
Disseny d’identitat corporativa.
Disseny d’etiquetes de cava i vi.

Disseny de la imatge corporativa i tota la identitat visual de les caves Vinya Encisada.

També vaig dissenyar les etiquetes dels caves i vins de la marca.

El logotip representa el passat modernista del Penedès i la màgica naturalesa de les seves vinyes.

Talaia Assessoria

Disseny d’imatge corporativa.
Disseny d’identitat corporativa.

Talaia és una gestoria especialitzada en l’assessorament i gestió per a organitzacions no lucratives, entitats del tercer sector i d’economía social.
El seu logo fins a l’actualitat representa l’antiga talaia de l’Hospitalet de Llobregat en tres mòduls en color taronja.

La nova imatge corporativa segueix la línia conceptual de l’anterior logotip, la lletra “L” minúscula és la torre de vigilància. L’evolució d’aquesta proposta està en l’estructura de la torre, ja que està formada per peces de trencaclosques en referència als conceptes: construïr, col·laborar, aportar, sumar.
De la mateixa manera el color taronja es converteix en un gradient de vermell a groc en referència als matisos dels diversos mòduls que formen la torre i que units la fan més sòlida, resultat del treball en equip.

IRENE BALLESTEROS

Disseny d’imatge corporativa.
Disseny d’identitat corporativa.

Irene Ballesteros és una estilista amb més de 15 anys d’experiència en cinema i televisió, que s’ha especialitzat en pentinats i maquillatge de núvia.
En el seu logotip he fusionat la delicadesa de la flor de cirerer amb l’estil parisí d’una tipografia elegant i femenina, molt vinculada a la moda de la capital francesa.

Contacta amb mi

Truca'm

Email

info@roserchillon.com

Segueix-me a les xarxes: