He començat a treballar per la Fundació La Vinya, una entitat que acull i acompanya infants, joves i adults en situació de vulnerabilitat als barris de Bellvitge i Gornal de L’Hospitalet de Llobregat. Aquest curs La Vinya compleix 25 anys i, amb motiu de l’efemèride, he dissenyat el logotip del 25è aniversari, el qual celebra una història de 25 anys de compromís, empatia i treball en equip.

També he renovat el logotip de La Vinya, una actualització en la que he mantingut l’isotip (l’icone dels tres raïms) i els colors representatius que l’identifiquen, però he optat per una nova estructura i una altra tipografia: la Work Sans. Aquesta font reflecteix els valors de proximitat i acolliment, de manera que el missatge de l’entitat sigui més clar i directe.

Inici

Tot l’equip ha estat molt maco, gent compromesa i inspiradora. Ja fa un temps que la meva carrera ha pres un gir cap a l’economia social i el tercer sector i, a través de la meva feina amb la Fundació la Vinya, em reafirmo en la creença que una altra manera de treballar és no només possible, sinó també essencial. És un record constant que cada acció que prenem en el nostre dia a dia pot tenir un impacte durador i significatiu. Estic emocionada de formar part d’aquesta missió i de continuar aprenent i creixent en aquest camí.